En tur till Arrie

Jojo och Zuki är på utställning i Danmark så jag och pappa tog en liten tur till Arrie med resten av hundarna. Där fick de springa lösa en hel del i den gjupa snön. Alison tyckte det var kul de första tio minutrarna, Zazza de första femton och Ginza älskade det hela tiden. Hon blev överglad att få springa lös mitt ute i ingenstans, hihi. Det blev lite bilder trots att jag hade fel inställningar på kameran (vilket jag tyvärr inte märkte förrän jag kom hem). Men,men... de får duga. ;]














Vinterkul i Storegårds hundpark

Jeanette’s (Wilmas matte) initiativ åkte vi tillsammans ut till Storegårds hundpark i detta kalla vinterväder. Men hundarna bryr sig inte om kylan, de springer och busar sig varma. Trots snötäckta banor blev det lite agilityträning för Zuki – det var ju ett tag sen sist. Ginza och Wilma provade också på och även de verkade tycka det var kul. Hundarna fick också lite miljöträning på den speciella miljöträningsbanan och det blev även en del lydnadsträning. Det är ju nyttigt att ha kompisarna med sig när man ska träna inkallning, vilket alla behöver träna lite extra på. ;] Vi hoppas på fler sådana här trevliga tillfällen.

Zuki:



Wilma:


Ginza:
I början var det inte så lätt, tyckte Ginza...

... men så fort klickern kom fram var det lätt att lära. :]


Ginza och Wilma:


Ginza och Zuki:


Stressig dag

Idag har jag jättemycket att göra, både skolarbete och annat. Så eftersom att jag har tagit hand om hundarna måndag och tisdag då mamma varit i skolan tycker jag det är mer än rätt att hon tar hand om dem idag. ;] Haha, nej, egentligen vill jag bara lägga in en liten bild på sötnosen Ginza som inte kom med i gårdagens inlägg. Kramkalas!





sol + snö = perfekt vinterdag

Jag kom precis in efter att ha varit ute lite med hundarna. Först gick jag en liten runda med Zazza och Ginza då de fick springa och busa en hel del. Efter det släppte jag ut Zuki på fotbollsplanen bara några minuter så att han också fick springa lite så att pappa bara behöver rasta Zuki och Alison när han går ut med dem. ;] Det blev dock ingen träning då jag inte riktigt har tid med det idag, det får bli en annan dag.

Zazza och Ginza:









Zuki:





en stund med världens absolut bästa

När jag kom hem från skolan i fredags blev Zazza jätteglad och med ens blev min redan bra dag ännu bättre. Det finns inget bättre än glädjen och kärleken från världens bästa vän. Detta gjorde i alla fall att jag gick ut med henne till fotbollsplanen en liten kort stund för att leka och träna litegrann. I vår ska jag återigen anmäla mig till fortsättningskurs i rallylydnad i Oxie, hoppas bara det blir av nu i vår, så jag tränade lite kort på det. :] Det blev ingen lång stund där ute i snön då jag hade en massa läxor att göra men hon blev glad och då blev jag glad. Det blev lite bilder också men då batteriet i min systemkamera var slut fick jag springa och hämta min gamla kompakta som bara blir sämre och sämre, därav dåliga bilder.



På denna bilden tycker jag hon ser så
gammal ut med allt grått skägg, men
samtidigt så lyser hennes ögon av ung
busighet, jag älskar det. :]


Så jäkla synd att denna bilden blev så suddig. :[



efter en snöpromenad

Igår efter att vi kommit hem efter vår snöpromenad och efter att jag sköljt av all snö gjorde Ginza såhär:




Hon höll på så i typ tio minuter, helt knäpp är hon. :]