det mesta regnar bort...

Nu har det regnat två dagar i streck. Igår var jag dessutom tvungen att cykla till skolan för att sen hinna hem om på lunchen och få ut hundarna en stund i trädgården. Ni kan ju gissa hur jag såg ut när jag kom in i klassrummet 8.15 - dyngsur både i hår, på jacka och framförallt byxor, det till och med skvätte omkring mig! Väl hemma på lunchen var det ingen av hudarna som egentligen ville ut heller, fick nästan tvinga ut dem...

Idag har det inte varit lika kraftigt med regn, men fortfarande urtrist väder. Gick precis en runda med hundarna och kom då på att jag glömt cykeln vid busshållplatsen eftersom min snälla syster hämtade mig efter skolan. Jag gick därför och hämtade cykeln och tänkte från börja leda den hem, men sen ville jag ändå testa och cykla med dem alla tre. Det gick faktiskt bra. Väääldigt långsamt - men bra! :] Snart ska jag till kyrkan och öva med konfirmanderna inför deras stora dag på lördag. Imorgon har vi studiedag som blir den första av 6 dagar i rad utan skola, mihi.

Där satt de igår och väntade tills jag skulle släppa in dem igen.
Dock inte Zuki. Han trivs ju som bäst i lagom kyligt väder.


Cykelturen - Zazza på en sida och de andrå på andra sidan.




                                                                                                                                             


samma visa om igen...

Ännu en utställningshelg med mycket fin kritik och ändå fortfarande inget sista cert. Tråkigt är det ju, självklart, men jag får ju vara nöjd trots allt - han är bäst oavsett och kritikerna är som sagt inget att klaga på! Nej, nu blir det paus ett tag framöver, i alla fall om det väntas valpar, vilket vi hoppas på. Sen är det bara att ta nya tag och fortsätta kämpa, hoppas, tro och försöka. Lite bilder bjuder jag på, och vill ni läsa hans fina kritiker finns de inom kort på hemsidan.

Lördag:



Söndag:
Han hittade en ny, jättesöt kompis som han gärna ville leka med.

När han insåg att det inte gick för sig att leka med den söta valp han fått till granne gjorde han istället det han är bäst på - att ta det lugnt.

Men sen var det ju faktiskt dags att visa upp sig för domaren, och det tycker jag att han gjorde bra.

När dagen var slut såg han ändå ganska nöjd ut. Och det ska han vara, för det är jag.



                                                                                                                                 


Miljöträning i Sveriges tredje största stad

Igår hade Nina födelsedagskalas då hon fyller år idag. Senare på kvällen drog jag, Jojo, David och Jonta till Big Bowl och spelade bowling. Jag brukar inte skryta och så, men första rundan bev jag trea, och vann därmed över Jonta. Det är okej att skryta om anser jag, eftersom att jag rent ut sagt suger på bowling. ;]
Jag är då nummer två och Jonta nummer tre.


Idag har jag träffat min absolut finaste barndomsbästis, Nikki. Vi skulle ses i Malmö och gå en runda, så jag passade på att ta med Ginza för lite miljöträning. Vi gick i nästan två och en halv timme, både i Pildammsparken och längs gatorna i stan, innan vi sen gick hem till henne och satte oss på deras uteplats tillhörande fastighetshuset och käkade glass. Vid fem tog jag och Ginza bussen hem för första gången vilket också blev miljöträning. På bussen hade hon lite svårt för att slappna av och hon ville egentligen helst hoppa upp och sitta i sätet, men det gick bra. Stadspromenaden gick också bra, över förväntan faktiskt, och hon brydde sig inte alls om andra hundar, människor och fåglar (annars brukar hon gärna vilja hälsa på allt och alla). Jag har haft en supermysig dag och tänkte nog fortsätta att bara mysa ikväll. Imorgon är det konditionstest på idrotten så då måste jag ju vara utvilad... [a]

Fika i Pildammsparken

Väntar på Nikki utanför Apoteket

Stadspromenad

Ginza ville också ha glass, så hon fick slicka "rent" skålarna

Ginza väntar fint på bussen...

...och åker buss.

Hemma igen la hon sig helt utsagen på golvet efter alla nya intryck dagen bjudit på. Hon orkade inte ens tugga på benet mamma gav henne, haha.



                                                                                                                                  


Och så var påsken över...

Imorgon är det dags för skola igen efter tio härliga, lediga dagar där mycket har hunnits med men ändå ingenting alls. Ginza är parad och hon och Zuki väntar därför förhoppningsvis valpar till maj/juni, jag har umgåtts med vänner, firat påsk, varit på kalas och idag avslutades veckan med konstrunda och en himla äcklig skräckthriller - I spit on your grave. Trots det känns det som att jag inte hunnit med någonting. Skolarbetena ligger fortfarande på hög och bakat har jag inte heller hunnit göra som jag tänkt. Nej, från och med imorgon börjar vardagen igen och nu gäller det att jobba hårt fram tills nästa ledighet. Fortsätt simma, fortsätt simma... som Doris så fint sjunger. Well... it's time to get some sleep. Godnatt!


Vi fick även en fin och
uppskattad present av
kompis Wilma med familj.



Jag köpte ingenting på konstrundan men hade
turen att vinna på en lott. Jag hade ju dock
hellre vunnit det fina halsbandet som också
var en vinst, men man får väl vara
tacksam för det man får... En citronskål
i detta fallet, haha.