SHIT POMMES!!

De sägs att jag blir arton år gammal om... ungefär nio timmar. Shit pommes säger jag. Och fortsättningsvis undrar jag; Hur gick det till? Nåväl. Imorgon ska detta i alla fall firas med fina släkten och några underbara vänner. Idag görs de sista föreberedelserna och jag har precis bakat klart 116 stycken dumlekakor. Jag har bakat detta hur många gånger som helst och ändå lyckas jag fortfarande inte räkna ut i förväg hur många det faktiskt blir, därav blev antalet kakor mer än dubbelt så många gäster (imorgon blir vi ju "bara" runt 50 pers...) så de får fantamej se till att vara gottesugna när de kommer hit!
 
Mamma och pappa är just nu på äventyr i Blentarp för att lämna Zuki. Att ha tre hundar plus åtta valpar är inte riktigt någon höjdare när man ska ha 18-årskalas med minst två hundrädda tjejer. Därför kommer endast en tredjedel av min favorittrio vara hemma över helgen - Zazza och Zuki ska bo i varsitt hem med varsin extrafamilj. Zuki i Blentarp, som sagt, och Zazza i Vellinge. Visst kommer det vara skönt att slippa tänka på alla hundarna och samtidigt veta att de lever livet som ensamhundar, Zuki i skogen vilket han älskar och Zazza hos en "äldre dam" som hon älskar (hon får ju all uppmärksamhet), men det kommer också vara lite trist att de två inte kommer inspringandes imorgonbitti och säger "Godmorgon och Grattis", men så är livet, liksom. Nu ska jag strax klippa bort tussarna som sticker ut  lite här och var på Zazza efter klippningen igårkväll, sen är det städning och dukning som gäller. Ha en fortsatt överbra dag!

finally!

Idag blev jag klar med mitt psykologiarbete (fick MVG! :D) vilket betyder att jag äntligen är i fas när det gäller skolarbeten! Det är riktigt härligt! Dock är det inte lika härligt att vi trots det har två arbeten och ett prov kvar att göra innan det är dags för sommarlov. Pust.

Inatt har vi alla sovit lite dåligt då det har känts som att valparna är på väg, det är ju dock svårt att veta eftersom det ofta tar himla lång tid första gången, så vi får helt enkelt vänta ytterligare och se. Trötta är vi i alla fall. Nej, nu ska jag påbörja mitt historiaarbete och njuta av att det inte är särskilt fint väder denna första dag i juni månad. Det är ju liksom så himla mycket lättare att fokusera på tråkiga saker som skolan då. ;]

Ps. Vi kommer försöka att uppdatera valpdagboken någorlunda live när valpningen väl sätter igång så håll utkik nu i helgen :] Ds.