Ännu en gång ännu mera snö!

Busstund på fotbollsplanen i mörkret, och nu är det strax dags att gå en liten runda. :)





på G igen, förhoppningsvis

Både hemsida och bloggar har uppdaterats väldigt dåligt på senare tid, men tiden räcker inte till. Både mamma och jag har fullt upp med skolarbete och en massa andra aktiviteter. Nu har det varit vinter ett tag vilket gjort mig och mina hundar glada. Det tråkigaste är dock att solen går ner alldeles för snabbt. Som Jonathan sa igår: "Det är mörkt när vi åker till skolan och det mörkt när vi kommer hem...". Detta har sänkt mitt humör något eftersom att det är solen som gör en pigg och glad, utan sol är snö bara kallt...

På måndagar börjar jag inte skolan förrän halv ett så hundarna får komma ut en runda innan skolan dessa dagar. Igår stod solen högt vid denna tid och både mitt och hundarnas humör låg på topp. Härlig promenad blev det, verkligen! Extra härligt blir det när man ser hur pigg och lycklig Alison blir sådana här dagar. Hon blir som en valp igen, bara något stelare.


Men i alla fall. Om en vecka och en dag börjar mitt jullov och två dagar därefter är det julafton. Jag hoppas att lovet kommer ge mig mer tid för uppdatering.