Så gick det upp igen! :)

Idag var det då dags för utställning igen. Då det var andra dagen på raken så kändes det lite motigt att sätta sig i bilen och köra iväg till utställning igen. Men vilken tur att vi åkte iväg! För idag gick det bättre än igår. Idag föll våra hundar domaren i smaken. Zuki vann sin klass och sen blev han bästa hane.... senare när han skulle in i ringen för att att möta bästa tik fick Jannica springa varv efter varv tillsammans med Madelene (Sinrazz kennel) innan domaren bestämde sig för att det var Zuki som blev BIR och fick därmed sitt andra danska Cert. Bra jobbat Jannica! Och vi gratulerar såklart Madelene vars hund inte bara blev BIM idag, utan även Dansk Champion. :-)

Även i Ginza klass fick Jannica "slita"..för det var med nöd och näppe som Ginza "fick" vara med. Av någon anledning, som ingen fortfarande förstår, började Ginza skälla oavbrutet och tittade upp mot taket. Spökade det? Jannica fick ta ut henne ur ringen medans domaren var snäll och bedömde hunden bakom istället. Efter en stund slutade Ginza att skälla och Jannica gick in i ringen med henne för bedömning. Och det gick ju jättebra! Hon vann sin klass och blev därmed bästa juniortik :) Vilken tur att hon hämtade sig. Sen gick hon in i Bästa Tik-klass och blev placerad som 4:a. Kanonbra jobbat Jannica!

Efter lite diskussion beslutade vi oss för att Jannica och Zuki skulle in i Stora Ringen för att representera Wheatens. Anledningen till att vi tvekade var att domaren som skulle dömma grupp 3 idag var samma domare som dömde gårdagens utställning och för henne föll ju inte Zuki så väl i smaken. Men vi kom fram till att faktiskt visa henne att Zuki blivit BIR idag och att han är en fin påg ;-) ...såklart blev det ingen placering där. Men det gör absolut ingenting. Vi gläds väldigt mycket åt dagens framgångar ändå. :-)

Till Jannicas stora glädje (och min... kanske?) innebar vinsterna idag kvalificering till Crufts i England 2011. So, England! Soon we come! ;-)






Ps. Jag vill också tacka alla Ni som hejat och gratulerat oss idag! Som stolt mamma till Jannica ( o ägare till hundarna!) , vet jag att Ert stöd betyder väldigt mycket för henne, och såklart även för mig! Vill även tacka för trevligt resesällskap både igår och idag, Karin/Softstars och hennes trevliga fodervärd Jeanette... "delad glädje är dubbel glädje"...



Tassavtryck
Lämnat av: Jeanette

GRATTIS!!!! Tack för en trevlig helg! Klart ni ska till Crufts:)

2012-05-09 @ 23:58:58
URL: http://wilmassida.se
Lämnat av: Pia

Stort GRATTIS!! Kram på er!

2012-05-10 @ 00:00:11
URL: http://kenneltreats.se
Lämnat av: Annie

Stort GRATTIS till framgångarna igår. Ibland lönar det sig att åka iväg fastän man känner sig lite omotiverad=)



Jaha, då blir det England nästa då, vad roligt!



Ser fram emot torsdag. Då hoppas vi att det ska gå lika bra för Zuki på agilitybanan som det gjorde i utställningsringen igår.



Kramar

2012-05-10 @ 00:00:28
URL: http://yatzi.se
Lämnat av: Jojo

Grattis Syster yster och C.O till framgångarna! Superbra jobbat! :D

2012-05-10 @ 00:01:03
Lämnat av: Karin

STORT GRATTIS till helgens framgångar !!

Kram grannen

2012-05-10 @ 00:01:36
URL: http://softstars.se

Lämna gärna en tassavtryck nedan:

Jag heter:
Kom ihåg mig till nästa gång

Min e-postadress: (publiceras ej)

Adressen till min blogg/hemsida:

Mitt avtryck:


Trackback